Rektörümüzden Vali Işın’a Tebrik Mesajı

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Kütahya Valiliği görevini devralan Musa Işın için düzenlenen törene katıldı.

Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Kütahya Valisi Musa Işın'ın göreve başlama törenine katıldı. Kütahya Valiliği önünde düzenlenen törene, katılan Rektörümüz, Valilik görevini devralan Musa Işın'ı tebrik etti ve görevinde başarılar diledi.

Düzenlenen törenin ardından bir tebrik mesajı yayımlayan Rektörümüz, düşüncelerini şu sözlerle ifade etti:

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle Kütahya Valiliğine atanan ve bugün görevine başlayan Sayın Valimiz Musa Işın'a yeni görevinde başarılar diliyor, yapılan bu atamanın zatı alileri, Üniversitemiz ve şehrimiz için hayırlı hizmetlere vesile olacağına gönülden inanıyorum. Sayın Valimizin değerli tecrübeleri, yüksek vizyonu, samimiyeti, karizmatik rehberlik ve liderliği doğrultusunda yüce devletimize, aziz milletimize ve kıymetli gençlerimize aşkla ve şevkle hizmet etme imkânı bulacağımız için heyecan duyduğumu memnuniyetle ifade ederim.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 21 Ağustos 2023, Pazartesi / 1091 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak,