Güzel Sanatlar Fakültesi Öğrencilerimizden Rektörümüze Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal çeşitli yarışmalarda ödül alan Güzel Sanatlar Fakültemizin öğrenci ve mezunlarını ağırladı.

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Güzel Sanatlar Fakültemizin Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencileri ile bir araya geldi.

Rektörlük makamında gerçekleşen görüşmede Görsel İletişim Tasarımı ile Sanat ve Tasarım bölümlerinin öğrencilerinden oluşan gruba, Güzel Sanatlar Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Levent Mercin ile öğretim üyeleri Prof. Dr. Uğur Atan ve Dr. Öğr. Üyesi Eren Evin Kılıçkaya Boğ eşlik etti.

11. Uluslararası Anadolu Kaligrafi ve Tipografi Etkinliği ve 3. Uluslararası Organ Bağışı Konulu Afiş Yarışması'nda ödül ve sergileme alan 49 öğrenciyi tebrik eden Prof. Dr. Kâzım Uysal, öğrencilerle sohbet ederek başarılarının devamını diledi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 02 Aralık 2019, Pazartesi / 1076 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,