DPÜ GSF Öğrencilerinden Önemli Başarı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencileri 11. Uluslararası Anadolu Kaligrafi ve Tipografi etkinliğinde önemli başarılar elde etti.

DPÜ Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencileri 11. Uluslararası Anadolu Kaligrafi ve Tipografi etkinliğinde önemli başarılar kazandı.

Hemen hemen her yıl farklı kategori, konu ve özgünlükleri ile hem ulusal hem de uluslararası bir çok önemli yarışma ve etkinliklere katılan Görsel İletişim Tasarımı Bölümü öğrencilerimiz katıldıkları yarışmada aldıkları ödüller ve sergileme ödülleri ile üniversitemizi ve Güzel Sanatlar Fakültemizi bir kez daha gururlandırdı.

ÖDÜL KAZANAN İKİ ÖĞRENCİMİZE DAVET

Bölümün 3. sınıf öğrencilerinden Onur Altun ve Ayşe Nur Sürmeneli, Dr. Öğr. Üyesi Eren Evin Kılıçkaya Boğ danışmanlığında yürütülen Tipografi 3 dersi kapsamında uygulama projesi olarak çalıştıkları afiş tasarımları ile verilen üç ödülden ikisini fakültemize kazandırdı.

Ödül kazanan iki öğrencimiz etkinlik kapsamında, gerçekleştirilen çalıştaylara misafir öğrenci olarak davet edildi.

26 ÖĞRENCİMİZİN ESERLERİ SERGİLENECEK

Öte yandan toplam 26 öğrencimizin tasarladıkları afişler de Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümünün düzenlediği 11. Uluslararası Anadolu Kaligrafi ve Tipografi etkinliği kapsamındaki “Yarının Ustaları” afiş yarışmasında, toplam 197 öğrencinin katıldığı tasarımlar arasından seçilerek sergilenmeye değer bulunan 41 afiş tasarımı arasına girdi.

Amacı, özünde evrensel bir hümanizm ve sevgi anlayışı yatan “Yunus Emre” felsefesini, kavramsal olarak ele alıp, özgün grafik tasarımlar üretmek ve yeni nesli bu köklü felsefeyle buluşturmak olan sergi 15 Kasım'a kadar Anadolu Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi galerilerinde sergilenecek.

Güzel Sanatlar Fakültemizden yapılan açıklamada yarışmada derece elden eden öğrencilerimiz kutlandı ve başarılarının devamı dilendi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 08 Kasım 2019, Cuma / 1387 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler