Öğrencilerimiz Evliya Çelebi Yerleşkemizde Klip Çektiler

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi öğrencilerinden ve Radyo Dumlupınar’da Gedük Show’u hazırlayıp sunan Atakan Gedük’ün üniversitemizin yerleşkesinde çektiği klip, dijital ortamda yayımlandı.

Üniversitemiz öğrencilerinden Radyo Dumlupınar DJ'i Gedük Show'u hazırlayıp sunan Atakan Gedük'ün üniversitemizin yerleşkesinde çektiği klip, dijital ortamda yayımlandı.

Sezen Aksu’nun 'Sorma' isimli şarkısını yeniden yorumlayarak seslendiren Endüstri Mühendisliği öğrencimiz olan Atakan Gedük, aynı zamanda klibin oyunculuğunu da üstlendi. Gedük gibi Radyo Dumlupınar'da görevler üstlenen Bilgisayar Mühendisliği öğrencilerinden Enes Erkul klibin kurgu görevini üstlenirken, İnşaat Mühendisliği öğrencilerinden Ahmet Güler de kameraman olarak klibe katkı sundu.

Çekimi bir gün süren klipte Evliya Çelebi Yerleşkemiz'deki yapay göl mekan olarak kullanıldı. Öğrencilerimiz çok geniş bir alanda pek çok doğal güzelliğe ve canlıya ev sahipliği yapan yerleşkemizi ziyaret etmeleri için herkese çağrıda bulundular.

Öte yandan geçtiğimiz ay şarkıcı Gökhan Tepe de yayımlanan Unuturuz İnşallah adlı klibinde Üniversitemizdeki Bahar Şenlikleri'nden görüntülere geniş yer vermişti.

İLGİLİ HABER

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 21 Haziran 2019, Cuma / 1830 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler