Gökhan Tepe’nin Öğrencilerimizle Çektiği Yeni Klibi Yayımlandı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde bu yıl 1-4 Mayıs tarihlerinde düzenlenen 2019 Bahar Şenlikleri’nde sahne alan şarkıcı Gökhan Tepe, binlerce öğrencimizle beraber söylediği şarkılarından Unuturuz İnşallah’ın klibinde üniversitemizdeki konserine geniş yer ayırdı.

Şarkıcı Gökhan Tepe’nin son yayımlanan Unuturuz İnşallah şarkısının klibinde Kütahya Dumlupınar Üniversitesindeki konserinden görüntülere de yer verildi.

2019 Bahar Şenlikleri kapsamında 4 Mayıs günü sahneye çıkan ve öğrencimizin şarkılarına eşlik ettiği Gökhan Tepe, geçtiğimiz gün konserinde öğrencilerimizle birlikte söylediği Unuturuz İnşallah şarkısının klibini müzik kanalları ve dijital platformlar üzerinden paylaştı. Tepe’nin ve orkestra ekibinin yol hikâyesinin de yer aldığı klibinde şarkıcının üniversitemizde verdiği konserden görüntüler geniş yer tuttu.

Bu yılki Bahar Şenlikleri’ndeki son konseri yağmura aldırış etmeden gelen öğrencilerimize veren Gökhan Tepe, konserin ardından yayımladığı mesajda “Dün gece Dumlupınar Üniversitesi konserime yağmur, soğuk demeden eşlik eden herkese sevgilerimle… Şahaneydiniz” ifadelerini kullanmıştı.

KLİP ULUSAL BASINDA YER BULDU

Tepe'nin yayımladığı klibin haberi ülkenin önde gelen ulusal gazetelerinde de yer aldı.

 

 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 29 Mayıs 2019, Çarşamba / 4158 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler