Üniversitemizin 5 Binasına Daha Erişebilirlik Belgesi Verildi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin 5 binası daha Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ve Kütahya Valiliği tarafından verilen Erişilebilirlik Belgesi almaya hak kazandı.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin Erişilebilirlik Belgesi almaya hak kazanan 5 binası için belge teslim töreni düzenlendi.

Üniversitemizin Senato Salonu'nda yapılan törene Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Kaan Erarslan ve Prof. Dr. Halis Aydemir ve belge almaya hak kazanan akademik ve idari birimlerin yöneticileri katıldı.

Törende Erişilebilirlik Belgeleri, Mühendislik Fakültesi adına fakülte dekanı Prof. Dr. İsmail Göktay Ediz'e, Fen Edebiyat Fakültesi adına fakülte Dekanı Prof. Dr. Anıl İça'ya, Olimpik Yüzme Havuzu ve Bedesten adına Sağlık Kültür ve Spor Dairesi (SKS) Başkanı İbrahim Gürer'e ve Kapalı Spor Salonu adına da SKS Şube Müdürü Ali Akyol'a verildi.

ERİŞİLEBİLİRLİK BELGESİ ALAN BİNA SAYISI 11'E YÜKSELDİ

2018 yılı Aralık ayında da Üniversitemizin Rektörlük, Engelsiz Öğrenci Birimi, Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kütüphanesi, Yabancı Diller Yüksekokulu, Hüsnü Özyeğin Öğrenci Yurdu ve Konukevi binalarının erişilebilirlik belgeleri Vali Dr. Ömer Toraman tarafından Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’e ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Kaan Erarslan’a verilmişti.

İLGİLİ HABER

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 20 Haziran 2019, Perşembe / 1097 defa okundu.

Bu Kategorideki Diğer Haberler