Sahne Ateşi’nden Prof. Dr. Remzi Gören’e Ziyaret

Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Hayallerini Sahneye Taşı yarışmasında Kütahya’yı temsil eden ve bir birincilik, bir de üçüncülük elde eden Sahne Ateşi tiyatro ekibi, Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’i makamında ziyaret etti.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Remzi Gören, Sahne Ateşi ekibini ağırladı.

Rektörlük makamında gerçekleşen buluşmada Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği Ana Bilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal ve Kütahya Gençlik Merkezi Müdürü Ercan Şirin ile Sahne Ateşi üyeleri Çağlayan Alkın, Ebru Topal, Gizem Nur Belbağı, Maruf Alkan, Metehan Özçelik, Rüveyda Özkan, Serap Akça, Serhat Akdoğan ve Tuğba Özkan Rektörümüz Prof. Dr. Remzi Gören’in konuğu oldular.

Sahne Ateşi’nin yeni dönemdeki çalışmaları ve sahneleyeceği oyunla ilgili Prof. Dr. Remzi Gören’e bilgi verilen ve görüşleri alınan görüşmede Prof. Dr. Gören, Sahne Ateşi’ni Türkiye finallerinde elde ettiği makyaj ve kostüm dalındaki Türkiye birinciliği ile oyun ve sahneleme performansındaki Türkiye üçüncülüğünü kutladı.

Tebrikleri kabul eden Doç. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal, Ercan Şirin ve Sahne Ateşi ekibi üyeleri, hem Ege Bölgesi hem de Türkiye finallerinde Rektörümüzün sunduğu destekler için teşekkürlerini sundular.

İLGİLİ HABER

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 10 Mayıs 2019, Cuma / 2083 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler