Rektörümüz Ormanlar İçin El Ele Veriyoruz Etkinliğine Katıldı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı’nın iş birliği ile 81 ilde Ormanlar İçin El Ele Veriyoruz sloganıyla düzenlenen temizlik etkinliğine katıldı.

Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Ormanlar İçin El Ele Veriyoruz etkinliğine katıldı.

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Tarım ve Orman Bakanlığı'nın iş birliği ile 81 ilde düzenlenen ve ormanların temizliğinin yanında, doğaya dokunmanın ve sürdürülebilir bir geleceğin tartışılmasının amaçlandığı etkinliğin Kütahya ayağı, il merkezine bağlı Hacıazizler Mahallesi'nindeki Yetim Kardeş Hatıra Ormanı'nda gerçekleştirildi.

Etkinlikte Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak'la birlikte gönüllü öğrenciler ve gençlik liderleri ile Orman Bölge Müdürlüğü ve İl Gençlik ve Spor Müdürlüğü personeli de yer aldı. Yaklaşık iki saat süren etkinlikte onlarca torba çöp, doğadan temizlendi.

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü - 20 Ekim 2024, Pazar / 291 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak,