DPÜ ile University Centre of Naama İş Birliğinde İlk Adım

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi ile Cezayir’de bulunan University Centre of Naama (UCN) arasında uzlaşı belgesi imzalandı.

DPÜ ile University Centre of Naama, uzlaşı belgesine imza attı.

Rektörlük makamında gerçekleşen törene Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak ve University Centre of Naama Rektörü Prof. Dr. Habib Safi, rektör yardımcılarımız Prof. Dr. Mustafa Arif Özgür ve Prof. Dr. Ayhan Kahraman, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mansour Riad, Dış İlişkiler ve Uluslararası Öğrenci Koordinasyon Uygulama ve Araştırma Merkezi (DPÜ ULMER) Müdürümüz Dr. Öğr. Üyesi Halit Çelik, Erasmus+ Koordinatörümüz Öğr. Gör. Dr. Hasan Yiğit katıldı.

İmzalanan uzlaşı belgesi (Memorandum of Understanding) ile, her iki kurum Erasmus+ KA171'in (International Credit Mobility) Avrupa ülkeleri dışına yapılacak hareketleri kapsayan bölümünde öğrenci ve personel hareketlilği başlatmak için ilk adımı atmış oldu. Söz konusu belgeye yapılacak atıflarla hazırlanacak projelerin Ulusal Ajans tarafından kabul edilmesi durumunda, 2025-2026 akademik yılından başlayarak iki üniversite arasında personel ve öğrenci hareketliliği gerçekleştirilebilecek.

Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak ve Prof. Dr. Habib Safi, törenin ardından imzalanan belgenin iki kurum için de hayırlı olması dileğinde bulundular.

Haberi Paylaş

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü - 16 Ekim 2024, Çarşamba / 414 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler