DPÜ Simav MYO’da TÜBİTAK 2209-A/B Bilgilendirme Konferansı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Simav Meslek Yüksekokulunda TÜBİTAK 2209-A/B Projeleri Destekleme Programı kapsamında öğrencilerimize yönelik konferans gerçekleştirildi.

DPÜ'de TÜBİTAK 2209-A/B Bilgilendirme Konferansı düzenlendi.

Simav Meslek Yüksekokulu Konferans Salonu'nda Teknoloji Transfer Ofisi’nin katkılarıyla düzenlenen konferansa konuşmacı olarak katılan Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Öğr. Üyesi Kübra Keser'in yanı sıra akademik personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Konferansta öğrencilere destekleme programları hakkında sürece ilişkin bilgilendirme yapıldı ve proje başvurularında nasıl bir yol izlenmesi gerektiği ayrıntılı bir şekilde aktarıldı.

Etkinlik öğrencilerimizin sorularının Dr. Öğr. Üyesi Kübra Keser'in tarafından yanıtlanmasının ardından sona erdi.

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü - 14 Ekim 2024, Pazartesi / 207 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü simav meslek yüksekokulu,