DPÜ’de KUTSO Girişimcilik Söyleşileri

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde Şule Arslan Ozan’ın konuşmacı olarak katıldığı KUTSO Girişimcilik Söyleşileri başlıklı etkinlik düzenlendi.

DPÜ’de KUTSO Girişimcilik Söyleşileri başlıklı etkinlik gerçekleştirildi.

Üniversitemizin Kariyer ve Mezun Merkezi tarafından Şehit Ömer Halisdemir Konferans Salonu'nda düzenlenen ve Şule Arslan Ozan’ın konuşmacı olarak katıldığı etkinliğe akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Şule Arslan Ozan, bir anne, bir eczacı ve bir kadın olarak girişimciliğin önemine vurgu yaparak şimdiye kadar meslek hayatında yaşadığı tecrübeleri gençlerle paylaştı. En büyük amacının gençlere rol model olmak olduğunu söyleyen Arslan Ozan, Sanayide Kadın Eli Projesi'nden, Tavşanlı Höyük'te yaptıkları çalışmalardan ve şimdiye kadar almış oldukları ödüllerden bahsetti. Sanayide Kadın Eli Projesi ile Kütahya'daki kadın istihdam oranını iki yılda %5.5 oranında arttırdığını söyleyen Arslan Ozan, Tavşanlı Höyük ile ilgili olarak ise Cumhuriyet tarihinde ilk defa Kadın Girişimciler Kurulu'nun höyükte gönüllü olarak çalıştığını belirtti. Ayrıca genç girişimcilere her türlü imkan ve desteği sağlayarak yanlarında olacağını söyledi.

Etkinlik, soru cevap etkinliği ve toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Haberi Paylaş

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü - 15 Ekim 2024, Salı / 141 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler