DPÜ Hisarcık MYO’da Oryantasyon Programı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Hisarcık Meslek Yüksekokulunda, 1. sınıf öğrencilerimiz için Oryantasyon programı düzenlendi.

DPÜ Hisarcık MYO'da Oryantasyon programı gerçekleşti.

Hisarcık MYO Konferans Salonu'nda düzenlenen etkinliğe akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Öğrenim hayatına yeni başlayan öğrencilere başarılar dileyerek konuşmalarına başlayan akademisyenlerimiz öğrencilere ders sistemleri, uzaktan eğitim sistemleri, yönetmelikler, uygulama usul ve esasları, DGS ve çift ana dal - yan dal programları hakkında bilgiler verdi. Öğrencilerimizin üniversiteye daha kolay uyum sağlayabilmeleri için düzenlenen bu etkinlikte akademisyenlerimiz öğrencilerimize mezuniyet koşulları, kariyer fırsatları ve değişim programları ile ilgili konularda da açıklamalarda bulundu.

Etkinlik soru cevap bölümünün ardından toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü - 11 Ekim 2024, Cuma / 331 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,