TEKNOFEST Adana’da Radyo Dumlupınar Rüzgârı

TEKNOFEST Adana’ya katılan tek üniversite radyosu Radyo Dumlupınar, üst düzey bürokratları canlı yayında ağırlayarak farkını bir kez daha kanıtladı.

Radyo Dumlupınar, yaptığı yayınlarla TEKNOFEST'e damga vurdu.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin sesi olan Radyo Dumlupınar, dünyanın en büyük havacılık ve teknoloji fuarı TEKNOFEST'te DPÜ'nün açtığı stantta yer alarak hem üniversitemizin alandaki çalışmalarını hem de ülkemizin üst düzey bürokratlarının DPÜ hakkındaki görüşlerini tüm dünyaya canlı yayınlarla aktardı. 

Radyo Dumlupınar, 2 Ekim’de kapılarını açan TEKNOFEST Adana boyunca Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak’ın yanı sıra, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanı Prof. Dr. Orhan Aydın, T3 Girişim Merkezi Koordinatörü İrem Bayraktar Aksakal, İstanbul Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Mandal, Hacettepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Cahit Güran, Gazi Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uğur Ünal, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. İsmail Hakkı Özölçer, KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fevzi Rifat Ortaç, Siber Güvenlik Kümelenmesi Genel Koordinatörü Alpaslan Kesici, Türk Hava Kurumu İletişim ve Medya Başkanı Mehtap Sürücü ve diğer üniversitelerin TEKNOFEST takımlarını özel yayınlarında ağırladı.

TEKNOFEST alanındaki pek çok medya kuruluşunun arasındaki tek üniversite radyosu olan Radyo Dumlupınar, hem Üniversitemizi hem de özgün yayıncılık anlayışını bu kez de TEKNOFEST aracılığıyla tüm takipçilerine sunmuş oldu.

Haberi Paylaş

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü - 10 Ekim 2024, Perşembe / 492 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler