DPÜ Çocuk Üniversitesinde Eğitim Tüm Hızıyla Sürüyor

Kütahya’da ilk kez hayata geçen DPÜ Çocuk Üniversitesi’nin ilk haftasında bilim ve eğlence bir aradaydı.

DPÜ Çocuk Üniversitesinde ilk hafta tamamlandı.

Eğitim Fakültemizde Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak’ın da katılımıyla düzenlenen açılış töreniyle başlayan DPÜ Çocuk Üniversitesi’nde ilk ders olan Tiyatro ve Drama Eğitim, Fakültemizin Dekanı Prof. Dr. Fulya Topçuoğlu Ünal verdi. Projedeki ilk gün, Öğr. Gör. Yusuf Ziya Beydüz tarafından verilen Müzik dersiyle tamamlandı.

Eğitim Fakültemizin ev sahipliğindeki ikinci gün eğitimlerinde Çocuk Üniversitemizin 20 öğrencisi ilk olarak Dr. Öğr. Üyesi Mustafa Çelik’ten satranç, mangala gibi zekâ oyunlarını öğrendi. Günün ikinci dersinde ise öğrencilerimiz Doç. Dr. Dilşah Kalay’dan İngilizce eğitimi aldılar. 

Eğitimin Fen Edebiyat Fakültemizdeki üçüncü gününde öğrenciler Prof. Dr. Mustafa Emre Kansu’dan fizik, Doç. Dr. Rukiye Saygılı Canlıdinç’ten kimya ve Arş. Gör. Betülnur Özel’den de biyoloji derslerini gördüler.

Haftanın son gününde derslerini Mühendislik Fakültemizde alan öğrencilerimiz burada Arş. Gör. Dr. Halil İbrahim Çakır, Arş. Gör. Nagihan Yağmur ve Arş. Gör. Rabia Uyar’dan robotik, yapay zekâ ve yazılım eğitimi aldılar.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 02 Ağustos 2024, Cuma / 994 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü eğitim fakültesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler