Prof. Dr. Kızıltoprak’tan Muharip Gaziler Derneğine Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Türkiye Muharip Gaziler Derneğinin Kütahya Şubesine ziyarette bulundu.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Kütahya Şubesini ziyaret etti.

Şubenin 30 Ağustos Mahallesi'nde yer alan binasında muharip gazilerle bir araya gelen  Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, özellikle Kıbrıs Barış Harekâtı'nın yıl dönümünü içine alan haftada üniversitemizin bu konuyla ilgili gerçekleştirdiği organizasyonlardan söz etti. 

Üniversitemizin adını, Türk tarihinin en büyük zaferinden birinden aldığını hatırlatan Prof. Dr. Kızıltoprak, "Bu ülke için canını ortaya koyan her bir fert devletimiz ve milletimiz nezdinde çok kıymetlidir. Ancak Kütahya Dumlupınar Üniversitesi şehit ve gazilerimiz konusunda çok daha hassas bir kurumdur" dedi.

Rektör Kızıltoprak sözlerini, "Biz Dumlupınar adını şehit ve gazilerimize borçluyuz. Gazilerimizi merkeze alan sosyal sorumluluk projelerini sürekli gündemde tutuyoruz. Gazilerimize ve ailelerine, tıpkı şehit ailelerine olduğu gibi kapımız her zaman açık. Çok yakında Dumlupınar Zaferi'nin yıl dönümünde yeniden sizlerle birlikte olmayı diliyorum" diyerek tamamladı.

Haberi Paylaş

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü - 25 Temmuz 2024, Perşembe / 785 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler