DPÜ Domaniç Hayme Ana MYO’da Devir Teslim Töreni

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Doç. Dr. Cantürk Caner düzenlenen törenle görevi Dr. Öğr. Üyesi Sezayi Özten’den devraldı.

DPÜ Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cantürk Caner, görevi devraldı.

Müdürlük makamında düzenlenen devir teslim törenine Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mustafa Arif Özgür ve Prof. Dr. Ayhan Kahraman müdürlük görevini devreden Dr. Öğr. Üyesi Sezayi Özten, müdürlük görevini devralan Doç. Dr. Cantürk Caner ve meslek yüksekokulu personeli katıldı.

Törende bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, ''Domaniç gibi Kütahyamız ve tarihimiz için çok önemli olan topraklarda Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulumuz önemli bir göreve sahip. Bu toprakların önemini öğrencilerimize aşılayacağız. Bizim hedefimiz kurumlarımızı kişilere bağlı olmadan saat gibi işletmek. Burada bir aile ortamında çalışacağız ancak kurumsallıktan ödün vermeyeceğiz'' dedi. 

Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, konuşmasının sonunda Dr. Öğr. Üyesi Sezayi Özten'e meslek yüksekokulumuza ve üniversitemize bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür ettikten sonra Doç. Dr. Cantürk Caner'e yeni görevinde başarı dileklerini iletti ve bu görev değişikliğinin üniversitemize hayırlı olmasını temenni etti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 01 Temmuz 2024, Pazartesi / 795 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü domaniç hayme ana meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler