DPÜ KTBMYO’dan Teknoloji ve Tasarım Sergisi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde, Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu (DPÜ KTBMYO) öğrencilerinin çalışmalarının yer aldığı Teknoloji ve Tasarım başlıklı sergi düzenlendi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde Teknoloji ve Tasarım başlıklı sergi açıldı.

Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulu Fuaye Alanı'nda gerçekleşen, öğrencilerinin eserlerinin yer aldığı serginin açılışına Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak ve Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Özer Aydın, dekanlarımız, müdürlerimiz, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Etkinlikte katılımcıları selamlayan DPÜ KTBMYO Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Erdem öğrencilerimizin hazırladığı eserlerin hem teorik hem de uygulamalı eğitimlerin sonucunda ortaya çıktığını söyledi ve sergiye çalışmalarıyla katılan öğrencilerimizi tebrik etti. Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Erdem, konuşmasının sonunda Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak'a ve katılımcılara teşekkürlerini sundu.

Etkinlikte katılımcılara hitap eden Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, "Kütahya Teknik Bilimler Meslek Yüksekokulumuz tarafından düzenlenen Teknoloji ve Tasarım Sergisi'nde sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyorum" diyerek başladığı konuşmasında "Teknoloji ve tasarım, modern dünyanın vazgeçilmez iki unsuru. Bugün burada sergilenen projeler, öğrencilerimizin ve akademisyenlerimizin yaratıcı ve yenilikçi düşünce yapısını en iyi şekilde yansıtıyor. Üniversite olarak, bilimin ve teknolojinin ışığında gençlerimizi en iyi şekilde yetiştirmeye ve onları geleceğe hazırlamaya devam edeceğiz. Bu sergi, öğrencilerimizin bilgi ve becerilerini sergilemeleri için önemli bir fırsat oldu. Hepinize teşekkür eder, bu etkinliğin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederim" dedi.

 

 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 07 Haziran 2024, Cuma / 518 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü kütahya teknik bilimler meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler