DPÜ Emet MYO’dan Emet Dr. Fazıl Doğan Devlet Hastanesi’ne Teknik Gezi

DPÜ Emet Meslek Yüksekokulu Sağlık Kurumları İşletmeciliği programı öğrencilerimiz, Emet Dr. Fazıl Doğan Devlet Hastanesi’ne teknik bir gezi gerçekleştirdi.

Emet MYO, Emet Dr. Fazıl Doğan Devlet Hastanesi'ne gezi düzenledi.

Sağlık Kurumları İşletmeciliği Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Serkan Yücel ve Öğr. Gör. Tamer Bayram eşliğinde Hastane Yönetimi ve Organizasyonu dersi kapsamında yapılan gezide Sağlık Kurumları İşletmeciliği programı öğrencilerimizi hastanenin Sağlık ve Bakım Hizmetleri Müdürü Ali Ayan karşıladı.

Ziyaret sırasında öğrenciler, hastanenin çeşitli idari birimlerini ziyaret ederek, İdari Büro, İstatistik Birimi, Arşiv Servisi, Ayniyat Servisi, Bilgi İşlem Servisi, Eğitim ve Ar-Ge Birimi, Gelir Servisi, Gider Servisi, Hasta Hakları Birimi, Kalite Birimi, Personel Servisi, Personel Tahakkuk Servisi ve Satın Alma Servisi gibi birimlerdeki işleyişler hakkında bilgi alarak derslerdeki öğrendikleri bilgileri yerinde inceleme olanağı buldular. Ziyater sonrasında Hastane Başhekimi Uzm. Dr. Muhammet Esat Demirel ve Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Yağmur Ay öğrencilerimizden gelen soruları yanıtladı.

Gezi, öğrencilerin ve öğretim elemanlarının hastane yönetimine ve çalışanlarınaa teşekkür etmesinin ardından toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi. 

 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 03 Haziran 2024, Pazartesi / 205 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü emet meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler