DPÜ’de Akademik Teşvik Ödül Törenleri Devam Ediyor

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinde akademik teşvik ödül töreni düzenlendi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde akademik teşvik almaya hak kazanan akademisyenler için ödül törenleri sürüyor.

Akademik Teşvik Düzenleme, Denetleme ve İtiraz Komisyonunun 2023 yılı Akademik Teşvik Ödeneği sonuçlarının açıklamasının ardından İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi için düzenlenen törene Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Dekanımız Prof. Dr. Cengiz Duran, akademik ve idari personelimiz katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başlayan törende ilk sözü alan Prof. Dr. Cengiz Duran, 2022 yılında akademik teşvik ödülü alan öğretim üyesi sayısı 66 iken bu yıl bu sayının ise 71'e yükseldiğini belirterek akademik teşvik alan ve akademik yükselmeye hak kazanan öğretim üyelerini tebrik etti.

Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, akademisyenlerimizin özverili çalışmaları ve akademik katkılarının üniversitemizin kalitesini daha da yukarılara taşımamıza yardımcı olduğunu ve gelecek yıl, akademik teşvikten daha fazla akademisyenimizin yararlanacağına inandığını söyledi. DPÜ'nün uluslararası alanda daha üst sıralara çıkabilmesi için Üniversitemizin akademisyenlerine her türlü desteği vereceğini söyledi.

Konuşmaların ardından ödül almaya hak kazanan akademisyenlerimiz, ödüllerini Prof. Dr. Kızıltoprak'ın elinden aldı.

Tören, toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 30 Mayıs 2024, Perşembe / 766 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü iktisadi ve idari bilimler fakültesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler