DPÜ’de TÜBİTAK 2209-A/B Bilgilendirme Paneli

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Mühendislik Fakültesinde TÜBİTAK 2209-A/B Projeleri Destekleme Programı kapsamında öğrencilere bilgi vermek amacıyla panel gerçekleşti.

DPÜ'de TÜBİTAK 2209-A/B Bilgilendirme Paneli düzenlendi.

Mühendislik Fakültesinde düzenlenen panele Dekanımız Prof. Dr. Cengiz Karagüzel, akademik personelimiz ve öğrencilerimiz katıldı. Düzenlenen panel Araştırma Projeleri Desteği Programı hakkında bilgi vermek için 3 ayrı oturumda gerçekleşti.

Üniversitemizin, 2209 - A - Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı'nın 2023 / 2. dönem çağrısı kapsamında bu yıl 18, 2209 - B Üniversite Öğrencileri Sanayiye Yönelik Araştırma Projeleri Desteği Programı kapsamında ise 5 projenin destek almaya hak kazanmasından dolayı bilgilendirme paneli düzenlendi.

Çok sayıda akademik personelin sunum yaptığı panelde öğrencilere proje yazımında dikkat edilmesi gereken hususlar, araştırma önerisi formu hazırlarken yapılacaklar, Ar-Ge değerlendirmesi süreci hakkında bilgiler verildi.

Etkinliğin ardından bir teşekkür mesajı yayımlayan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, "Kütahya Dumlupınar Üniversitesi olarak hem öğrencileri hem de akademisyenleriyle TÜBİTAK tarafından desteklenen onlarca projenin uygulandığı bir eğitim kurumuyuz. Bu projelere yenilerinin eklenmesi yolunda düzenlenen TÜBİTAK 2209-A/B Bilgilendirme Paneli'nden dolayı Mühendislik Fakültemize teşekkür ederim" dedi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 27 Mayıs 2024, Pazartesi / 610 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü mühendislik fakültesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler