Prof. Dr. Kolay ATAM Bilim Kurulu Asli Üyesi Oldu

Rektör Danışmanımız Prof. Dr. Arif Kolay, Atatürk Araştırma Merkezi Başkanlığı Bilim Kurulu asli üyeliğine seçildi.

Öğretim üyemiz Prof. Dr. Arif Kolay, Atatürk Araştırma Merkezi (ATAM) Bilim Kurulu asli üyesi oldu.

Üniversitemizde Rektör Danışmanlığı ve Fen Edebiyat Fakültesi Tarih Bölüm Başkanlığı görevlerini yürüten Prof. Dr. Arif Kolay, Atatürk Araştırma Merkezi Başkanlığı Bilim Kurulu'na asli üye olarak seçildi. Böylece Prof. Dr. Kolay, ATAM Başkanı ve Başkan Yardımcısı ile birlikte oluşturulacak bilim kurullarına üye seçme yetkisini de almış oldu.

Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Prof. Dr. Kolay'ın Atatürk Araştırma Merkezi Başkanlığı Bilim Kurulu'na aslî üye olmasından büyük memnuniyet duyduğunu ifade ederek, "Üniversitemizin Rektör Danışmanlarından Prof. Dr. Arif Kolay, Atatürk Araştırma Merkezi Bilim Kurulu'na asli üye olarak seçildi. Kendisini kutluyor ve başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Kurumsal İletişim Koordinatörlüğü - 18 Mayıs 2024, Cumartesi / 698 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,