Prof. Dr. Yurdakul TÜBİTAK Danışma Kurulu Üyeliğine Seçildi

DPÜ Kalite Koordinatörü Prof. Dr. Hilmi Yurdakul, TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkanlığı Mühendislik Araştırma Destek Grubu (ARDEB MAG) Danışma Kurulu’na üye olarak seçildi.

Öğretim üyemiz Prof. Dr. Hilmi Yurdakul, TÜBİTAK-ARDEB-MAG Danışma Kurulu üyeliğine seçildi.

Mühendislik Fakültemizde öğretim üyesi olan ve üniversitemizin Kalite Koordinatörü olarak görev yapan Prof. Dr. Hilmi Yurdakul, Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) ARDEB-MAG Danışma Kurulu üyeliğine üçüncü kez seçilmiş oldu.

Akademisyenimizin başarısı hakkında bir tebrik mesajı yayımlayan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, "Mühendislik Fakültesi öğretim üyemiz ve Kalite Koordinatörümüz Prof. Dr. Hilmi Yurdakul'u TÜBİTAK ARDEB-MAG Danışma Kurulu’na üçüncü kez üye olarak seçilmesinden dolayı tebrik ediyorum. Ülkemizin kıymetli kurumlarına Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin ve öğretim üyelerinin deneyimlerini aktarmaya devam edeceğiz" dedi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 18 Mayıs 2024, Cumartesi / 634 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,