DPÜ KSBMYO’da Devir Teslim Töreni

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürlüğüne atanan Prof. Dr. Emre Sezici, düzenlenen törenle görevi Prof. Dr. Hakan Kara’dan devraldı.

DPÜ Kütahya Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Emre Sezici görevi devraldı.

Müdürlük makamında düzenlenen devir teslim törenine Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Rektör Yardımcılarımız, Prof. Dr. Mustafa Arif Özgür, Prof. Dr. Ayhan Kahraman, Genel Sekreterimiz Yusuf Çetin, müdürlük görevini devreden Prof. Dr. Hakan Kara, müdürlük görevini devralan Prof. Dr. Emre Sezici ve meslek yüksekokulu personeli katıldı.

Törende bir konuşma yapan Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Prof. Dr. Hakan Kara'ya meslek yüksekokulumuza ve üniversitemize bugüne kadar verdiği hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Prof. Dr. Emre Sezici'ye ise yeni görevinde başarı dileklerini iletti ve bu görev değişikliğinin üniversitemize hayırlı olmasını temenni etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 27 Mart 2024, Çarşamba / 634 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü kütahya sosyal bilimler meslek yüksekokulu,