Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Karadağlı’dan DPÜ’ye Ziyaret

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı ile makamında bir araya geldi.

Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Tamer Karadağlı, Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak'ı ziyaret etti.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Tamer Karadağlı'ya, Kütahya Milletvekili Ahmet Erbaş, Rektörümüz Süleyman Kızıltoprak'a ise, Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Özer Aydın, Prof. Dr. Mustafa Arif Özgür, Rektör Danışmanımız Prof. Dr. Arif Kolay, Genel Sekreterimiz Yusuf Çetin, Kurumsal İletişim Koordinatörümüz Doç. Dr. Gökhan Kuzucanlı eşlik etti.

Gerçekleşen görüşmede Rektörümüz, Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Karadağlı'ya üniversitemiz ve yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Karadağlı da Devlet Tiyatroları hakkında Rektörümüzü bilgilendirdi ve ortak yapılacak çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulundu.

Rektörümüz, Karadağlı'ya ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Karadağlı da Rektörümüze teşekkür etti ve çalışmalarında başarılar diledi.

Ziyaret toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 22 Mart 2024, Cuma / 621 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak,