DPÜ Simav MYO’da 18 Mart Çanakkale Zaferi Programı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Simav Meslek Yüksekokulu, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında şiir dinletisi programına ev sahipliği yaptı.

DPÜ Simav Meslek Yüksekokulu’nda 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü kapsamında program düzenlendi.

MYO Konferans Salonu'nda saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasının ardından başlayan programın açılış konuşmasını yapan Simav Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Prof. Dr. Alaattin Kaçal “Çanakkale, öyle bir mücadeledir ki, uzun süren bu savaşlardan yorgun düşmüş bir milletin, varlığını, bağımsızlığını devam ettirme savaşıdır. Bu eşsiz destan vatanı, bayrağı, milleti, dini ve devleti için canını feda eden şehitlerin destanıdır” sözleriyle Çanakkale Zaferi’nin önemini belirtti.

Açılış konuşmasının ardından, Simav Meslek Yüksekokulu akademik personelinden Öğr. Gör. Mustafa Ordu’nun eş güdümünde öğrenciler tarafından şiir ve türkü dinletisi yapıldı.

Program öğrencilerimizin İstiklal Marşımızı okumasıyla sona erdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 18 Mart 2024, Pazartesi / 397 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü simav meslek yüksekokulu,