DPÜ Hisarcık MYO’da Bağımlılıkla Mücadele ve KADES Uygulaması Bilgilendirme Semineri

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Hisarcık Meslek Yüksekokulunda Bağımlılıkla Mücadele ve KADES Uygulaması Bilgilendirme Semineri gerçekleştirildi.

DPÜ Hisarcık MYO'da Bağımlılıkla Mücadele ve KADES Uygulaması Bilgilendirme Semineri düzenlendi.

Hisarcık MYO Konferans Salonu'nda gerçekleşen seminere Hisarcık MYO Müdürümüz Öğr. Gör. Burak Kavaslar, Hisarcık İlçe Emniyet Amiri Ayhan Istık ve emniyet personeli, akademik ve idari personelimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Etkinliğin Bağımlılıkla Mücadele başlıklı ilk bölümünde Tavşanlı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’nde görevli Sosyolog Merve Öğütçü bağımlılık türleri, bağımlılıkla mücadele yöntemleri konularında öğrencilerimize seminerini gerçekleştirdi. Seminer öncesi ve sonrası öğrencilere Bağımlılık ile ilgili bilgilendirme anketi yapılarak öğrencilerimizin konuya farkındalıkları artırılmaya çalışıldı.

Seminerin ikinci bölümünde ise Hisarcık İlçe Emniyet Amirliği tarafından KADES Uygulaması Bilgilendirme Semineri gerçekleştirildi. KADES Uygulaması tanıtılarak 6284 sayılı Ailenin Korunması ve Kadına Şiddetin Önlenmesine Dair Kanun hakkında öğrencilerimiz bilgilendirildi. Seminer sonunda KADES ile ilgili broşürler öğrencilerimize dağıtılarak öğrencilerimizde farkındalık oluşturmak amaçlandı.

Seminer sonunda bir konuşma yapan Öğr. Gör. Burak Kavaslar, Tavşanlı Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğüne ve Hisarcık İlçe Emniyet Amirliğine teşekkür etti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 08 Aralık 2023, Cuma / 266 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,

Bu Kategorideki Diğer Haberler