DPÜ’de 2023-2024 Oryantasyon Etkinliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesine bu yıl kayıt yaptıran öğrencilerimizin öğrenci topluluklarımızı ve Üniversitemizi tanıması için düzenlenen Oryantasyon etkinliği Emre Kuruoğlu Tırmanma Duvarı önünde gerçekleştirildi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinde 2023-2024 Oryantasyon etkinliği gerçekleştirildi.

Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığımız tarafından Emre Kuruoğlu Tırmanma Duvarı önünde düzenlenen oryantasyonda öğrenci topluluklarımız kurdukları sergiliklerde öğrencilerimize çalışmaları hakkında bilgiler verdiler ve yeni üye kayıtları gerçekleştirdiler. Konserler ve çeşitli gösterilerin de yer aldığı iki gün süren etkinlikte öğrencilerimizin üniversitemizi ve topluluklarımızı tanıması sağlandı.

Oryantasyon alanını ziyaret eden Rektörümüz Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak, alandaki tüm topluluklarımızı tek tek ziyaret ederek çalışma alanları ve bu yılki hedefleri hakkında sohbet etti. Prof. Dr. Kızıltoprak ayrıca alandan canlı yayın yapan Radyo Dumlupınar'ın da yayınına konuk oldu.

Öğrencilerimizin, etkinlik alanında konser veren öğrenci topluluklarımız ve Radyo Dumlupınar'ın şarkılarına eşlik ederek keyifli dakikalar geçirdiği oryantasyon, DPÜ Amfitiyatro'da düzenlenen Kampüse Hoş Geldin etkinliğiyle sona erdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 13 Ekim 2023, Cuma / 841 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü sağlık kültür ve spor daire başkanlığı, Prof. Dr. Süleyman Kızıltoprak,

Bu Kategorideki Diğer Haberler