DPÜ ve Sultan Market İş Birliğinde İlk Sertifikalar İçin Tören

Sürekli Eğitim Merkezimiz (DPÜSEM) ile Sultan Gıda ve İht. Mad. Sn. Tic. A.Ş. arasında şubat ayında Sultan Market personelinin kişisel ve mesleki gelişimine yönelik verilen eğitimin ardından eğitimi başarıyla tamamlayanlar için Üniversitemizde sertifika töreni düzenlendi.

DPÜSEM tarafından Sultan Market personele eğitim verildi.

Üniversitemiz Sürekli Eğitim, Araştırma ve Uygulama Merkezi Müdürlüğü ile Sultan Gıda arasında şubat ayında Sultan Market personelinin kişisel ve mesleki gelişimine yönelik eğitim organizasyonları için imzalanan protokol çerçevesinde, Sultan Market şubelerinde çalışan 100 kasiyere yönelik müşteri ilişkileri ile kişisel bakım ve hijyen eğitimleri, DPÜ Kütahya Sosyal Bilimler MYO sınıflarında gerçekleştirildi.

Eğitime katılan Sultan Market çalışanlarına sertifikaları, üniversitemizde düzenlenen tören ile dağıtıldı. Üniversitemizin Rektörlük Toplantı Salonu'nda gerçekleştirilen törene, Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Sultan Gıda Yönetim Kurulu Başkanı Habil Yılmaz, Yönetim Kurulu Üyesi Furkan Yılmaz, DPÜSEM Müdürü Öğr. Gör. A. Bülent Gül, eğitimleri gerçekleştiren akademisyenlerimiz Doç. Dr. Süreyya Bengül ve Doç. Dr. Ö. Zafer Güven ile eğitime katılarak sertifika almaya hak kazanan Sultan Market çalışanları katıldı.

PROF. DR. UYSAL: İNSAN DOĞUMUNDAN ÖLÜMÜNE KADAR EĞİTİME İHTİYAÇ DUYUYOR

Törende konuşan Prof. Dr. Kâzım Uysal, insanın doğumundan ölene kadar hayatının her evresinde eğitime ihtiyacı olan ve sürekli gelişen bir varlık olduğunu bu yüzden gerçekleştirilen bu eğitimin, katılımcılara, hem iş hem de gündelik hayatına olumlu yansımalarının muhakkak olacağını ifade ederek bu eğitimin gerçekleştirilmesini sağlayan DPÜSEM yönetimine, bu eğitim talebini gerçekleştirerek üniversitemiz sanayi iş birliği çalışmalarına bir halka daha ekleyen Sultan Gıda yetkililerine ve bu eğitimi gerçekleştiren akademisyenlerimize teşekkür etti.

Yönetim Kurulu Başkanı Habil Yılmaz ise işletme olarak, hem müşterilerine daha iyi hizmet vermek hem de çalışanlarına değer katmak açısından bu eğitimlerin öneminden bahsederek, eğitimlerin işletmelerinin kurumsallaşama çalışmalarına önemli katkılar sağladığını ifade etti. Habil Yılmaz, benzer eğitim ve danışmalık faaliyetlerini üniversitemiz iş birliği ile gerçekleştirerek şehrimizin iki önemli kurumuna daha da değer katmanın bundan sonraki hedefleri içerisinde olduğunu ifade ederek, bu eğitimin gerçekleşmesini sağlayan herkese teşekkür etti.

EĞİTİMLERE KATKI SUNANLARA TEŞEKKÜR MESAJI

Yönetim Kurulu Üyesi Furkan Yılmaz firma olarak eğitime ve gelişime verdikleri önemden bahsederek üniversitelerin bulundukları şehirde yaşayan tüm firma ve insanlara yönelik eğitim ve farklı faaliyetleri gerçekleştirmesi gereken kurumlar olduğunu ifade etti. Yurt dışındaki eğitimi sırasında bu durumu gözlemlediğini ve DPÜSEM aracılığı ile sözkonusu eğitimlerin gerçekleştirilmesi noktasında yapılan çalışmaların çok önemli olduğunu ifade eden Furkan Yılmaz, işletme olarak bundan sonrada üniversitemiz ile birlikte yeni çalışmalar yapmak istediklerini söyleyip, bu eğitimin gerçekleştirilmesinde katkısı olanlara teşekkürlerini sundu.

Son olarak söz alan Müdür Öğr. Gör. A. Bülent Gül, sözlerine göreve geldikleri ilk günden itibaren merkez olarak temel amaçlarından birinin bölgedeki işletme ve kurumların eğitim-danışmanlık ihtiyacını karşılamak olduğunu hatırlatarak bu çalışmalardan birini daha gerçekleştirmekten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. DPÜSEM olarak bundan sonra hem Kütahya'nın hem de ülkemizin ihtiyacı olan tüm eğitim faaliyetlerini merkezimizde gerçekleştirmek için çalışacaklarını söyleyen Öğr. Gör. Gül, bu eğitimin gerçekleştirilmesinde katkısı olan başta Rektör Uysal'a, Sultan Gıda yetkililerine, DPÜSEM ekibine, eğitimi gerçekleştiren akademisyenlerimiz ile eğitimin gerçekleştirilmesinde sunduğu olanaklardan dolayı DPÜ Kütahya Sosyal Bilimler MYO Müdürü Doç. Dr. Hakan Kara'ya teşekkürlerini iletti.

Törenin sonunda hak kazanan katılımcılara, Prof. Dr. Uysal ve Habil Yılmaz tarafından sertifikaları verildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 10 Mart 2023, Cuma / 1394 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpüsem, dpü sürekli eğitim merkezi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler