KÜTAV’dan DPÜ KARANDA İHA’ya Destek

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin TEKNOFEST 2022 Şampiyonu olan KARANDA İHA takımına, Kütahya Valisi Ali Çelik’in desteğiyle Kütahya Kültür ve Tanıtım Vakfı tarafından (KÜTAV) 50 bin TL destek verildi.

KÜTAV, KARANDA İHA takımımıza 50 bin TL destekte bulundu.

TEKNOFEST Uluslararası Serbest Görev İHA Yarışması'nda şampiyon olan DPÜ KARANDA İHA, Kütahya Valisi Ali Çelik’i ziyaret ederek yeni tasarımlarını tanıttı.

Vali Ali Çelik şampiyon olan KARANDA İHA takımımızı tebrik ederek "Başarılarınız bizi gururlandırıyor, daima destekçiniz olacağız, böyle başarılı gençlerle ülkemiz her zaman gurur duyar. Çalışan üreten neslin her zaman yanında olacağız. Güzel işler başaracağınıza, sektörel anlamda güzel ve genişlemeye açık bir alanda güzel işler yapmaya devam edeceğinize inanıyorum" dedi.

Bu yıl Samsun'da gerçekleştirilen TEKNOFEST Türkiye finallerinde vitol araç kategorisinde Türkiye Birincisi olarak Cumhurbakanımızın elinden ödülünü alan KARANDA İHA, KÜTAV tarafından da desteklenmeye layık görüldü. Ziyaretlerinde Vali Çelik'e Kütahya Tasarım Teknokent Kuluçka Merkezi'nde çalışmalarına devam ettiklerini, araçlarını geliştirmenin yanında yeni projeler de geliştireceklerini ifade eden takım üyelerimize desteklerini bildiren Çelik, takımımıza Kütahya Kültür ve Tanıtım Vakfı tarafından 50 bin TL maddi destek sağlanacağını söyledi.

Ziyaret sonunda takım üyelerimiz Vali Çelik'e desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 16 Aralık 2022, Cuma / 873 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,