DPÜ’de Geleceğin Bu Seminerde Etkinliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi İnovasyon ve Liderlik Topluluğu tarafından bu sene altıncısı düzenlenen Geleceğin Bu Seminerde etkinliği gerçekleştirildi.

DPÜ İnovasyon ve Liderlik Topluluğu Geleceğin Bu Seminerde-6 etkinliğini düzenledi.

İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Amfi 2 Salonu'nda gerçekleşen etkinliğe Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık ve üniversitemizin akademik ve idari personelinin yanı sıra çok sayıda öğrencimiz katıldı.

Etkinlik Belediye Başkanı Prof. Dr. Alim Işık'ın ve İnovasyon ve Liderlik Topluluğu başkanı Emine Sude Çanak'ın konuşmaları ile etkinlik başladı.
 
Etkinliğin ilk oturumu AKSA Jeneratör'de Grup Yöneticiliği yapmakta olan Ergün Yılmaz tarafından gerçekleştirildi. "Globalde en büyük şirketlerden biri olmak için çalışmalarımız var." sözleri ile AKSA Jeneratör'ü tanıtıp bir şirkette çalışırken öğrencilerin işlerine yarayacak tüyolar verdi. Hemen ardından Vestel Ventures'te Grup Yöneticiliği yapmakta olan Utku Gökkaya etkinliğin ikinci oturumunda sahnede yerini aldı. "Girişimde olmazsa olmaz nedir derseniz, takımdır. Fikirden, projeden önce takım gelir." sözleri ile takım arkadaşlarımızı iyi seçmemiz gerektiğini vurguladı. Girişimci olmak için verdiği taktikler, yatırımcıların düşünceleri,tecrübe kavramına kadar açıklaması ile akıllarda kaldı. Üçüncü oturumda İdeasoft'un CEO'su Emre Çetinaslan sahneye çıktı. "İmkansızlıktan bir şeyler üretmeye çalışırken sürekli düşünüyorsunuz. Bu beni çok geliştirdi." sözleriyle öğrenci arkadaşları düşünüp üretmeye teşvik etti. Dördüncü oturumda Tofaş Bölge Satış Müdürü Göktürk Doğan da sahnede öğrencilerle buluştu. "Önce kendinizi ve işinizi yönetin. O sizi yönetici konumuna getirecektir." sözü ile öğrencilere yönetici olmak hakkında bilgiler verdi.  Dördüncü oturumda Tofaş Bölge Satış Müdürü Göktürk Doğan da sahnede öğrencilerle buluştu. "Önce kendinizi ve işinizi yönetin. O sizi yönetici konumuna getirecektir." sözü ile öğrencilere yönetici olmak hakkında bilgiler verdi.  Dördüncü oturumda Tofaş Bölge Satış Müdürü Göktürk Doğan da sahnede öğrencilerle buluştu. "Önce kendinizi ve işinizi yönetin. O sizi yönetici konumuna getirecektir." sözü ile öğrencilere yönetici olmak hakkında bilgiler verdi.  

Etkinliğin son bölümünde 2006 yılından beri rap şarkılarıyla tanınan Grogide GBS'6'da sahnede yerini aldı. Röportaj tadında soru cevaplarla ilerleyen güzel bir sohbetten sonra şarkılarını seslendirdi. Fuaye alanındaki çeşitli sponsorluklardan gelen yiyecek ve içeceklerde her arada öğrencilere ikram edildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 12 Aralık 2022, Pazartesi / 621 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler