OSB Akademi Eğitimleri’ne DPÜSEM İmzası

Kütahya Organize Sanayi Bölgesi yatırımcılarının ve çalışanlarının kariyer planlamalarına katkıda bulunmak amacıyla faaliyete geçirilen Kütahya OSB Akademi’de eğitimler DPÜSEM ile OSB Akademi iş birliğinde yapılıyor.

DPÜSEM ile OSB Akademi iş birliği ile düzenlenen Kütahya OSB Akademi’de eğitimler başladı.

OSB Akademi resmî internet sitesinde en fazla başvuru alan eğitimlerden biri olan İleri Excel eğitiminin birinci oturumu, 5-6 Eylül tarihlerinde Kütahya Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü Konferans Salonu'nda gerçekleştirildi. DPÜSEM ile OSB Akademi arasında gerçekleştirilen iş birliği ile bu eğitim üniversitemizin akademisyenlerinden Öğr. Gör. Eyüp Irgat tarafından ileri seviyede ve uygulamalı olarak gerçekleştirildi.

Eğitimlerle ilgili konuşan DPÜSEM Müdürü Öğr. Gör. A. Bülent Gül, Üniversite - Sanayi iş birliğinin önemli çalışmalarından biri olan bu iş birliğinde ikinci grup eğitimlerin yine OSB Akademi ile DPÜSEM iş birliğinde 13-14 Eylül tarihlerinde gerçekleştirileceğini ve bundan sonra da DPÜSEM'in üniversite sanayi iş birliği kapsamında farklı çalışmalarını gerçekleştirilmeye devam edeceğini belirtti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 08 Eylül 2022, Perşembe / 1116 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi,

Bu Kategorideki Diğer Haberler