DPÜ Teknoloji Transfer Ofisi Yazılım Yaz Kampı Sona Erdi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Teknoloji Transfer Ofisi (DPÜ TTO) tarafından düzenlenen Robotik kodlama eğitimini içeren Yazılım Yaz Kampı sona erdi.

DPÜ TTO tarafından gerçekleştirilen Yazılım Yaz Kampı tamamlandı.

Kütahya Teknokent'te 15-20 Ağustos 2022 tarihleri arasında düzenlenen Robotik kodlama eğitimini içeren Yazılım Yaz Kampı başarılı  bir şekilde tamamlandı. Algoritma mantığı, yapay zeka, robotik kodlama, web programlama, elektronik programlama ve oyun programlama adlı dersler DPÜ Mühendislik Fakültesi Bilgisayar Mühendisliği öğretim üyeleri tarafından verildi.

Eğlenceli formatta öğretimler yapılan kampın sürdürüleceğini ifade eden DPÜ TTO A.Ş. Koordinatörü Prof. Dr. Ersan Öz şunları söyledi:

Katılan 7-13 yaş arası çocuklarımıza eğlenceli bir ortamda güncel teknolojik dillerden aktarımlar bilgisayar mühendisliği hocalarımız tarafından verildi. Hem katılan çocuklarımıza, destek veren ailelerine ve ders veren hocalarımıza çok teşekkür ediyoruz. Ayrıca desteklerinden ötürü Bilgisayar Mühendisliği Bölüm Başkanı Dr. öğr. Üyesi Soydan Serttaş ve Doç. Dr. Serdar Özyön hocalarımıza da teşekkür ediyoruz.

Prof. Dr. Öz ayrıca, hazırlanan katılım sertifikaları ilerleyen günlerde Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal tarafından sunulacağını da sözlerine ekledi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 22 Ağustos 2022, Pazartesi / 1365 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, kütahya dumlupınar üniversitesi, dpü tto,

Bu Kategorideki Diğer Haberler