Tavşanlı MYO’dan Yönetici Geliştirme Seminerlerine Destek

DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulu, Millî Eğitim Bakanlığı Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü bünyesinde planlanan, Kütahya İl Millî Eğitim Müdürlüğünün okul müdürlerine yönelik organize ettiği Yönetici Geliştirme Programı Seminerlerine destek verdi.

DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulu Kütahya İl Millî Eğitim Müdürlüğünün Yönetici Geliştirme Programı Seminerleri'ne destek verdi.

Tavşanlı Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Proje Okulunun Konferans Salonu'nda gerçekleşen ve Kütahya Millî Eğitim Müdürlüğüne bağlı okulların müdürlerinin katılım sağladığı seminerde Yönetim Organizasyon Bölüm Başkanımız Öğr. Gör. Mustafa Çağrı Demir tarafından katılımcılara eğitim verildi. Eğitimin ilk gününde takım kurma, yönetme ve liderlik konuları ele alınırken diğer gün etkili iletişim, zaman yönetimi ve ikna konularına ayrıldı.

Katılımcıların liderlik ve iletişim kabiliyetlerini arttırmayı hedefleyen gerek teorik gerekse pratik bilgilerin paylaşıldığı eğitimde okul müdürlerinin elde ettikleri bilgileri meslek hayatlarının yanı sıra özel hayatlarında da kullanacaklarını dile getirmeleri eğitimin faydasını ortaya koydu.

Tavşanlı Meslek Yüksekokulumuzdan yapılan açıklamada "Millî Eğitim Müdürlüğü ve Üniversitemizin iş birliği ile yapılan seminer katılımcılar tarafından okulumuza yapılan olumlu geri dönüşler Tavşanlı Meslek Yüksekokulumuza bu hizmeti vermiş olmanın gururunu yaşattı. Seminerlerin gerçekleşmesindeki görev alan Yönetim Organizasyon Bölüm Başkanı Öğr. Gör. Mustafa Çağrı Demir'e katkıları için teşekkür eder, görevlerinde başarılarının devamını dileriz" denildi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 28 Haziran 2022, Salı / 701 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler