DPÜ Domaniç Hayme Ana MYO’da Sosyal Güvenlik Konuşuldu

DPÜ Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu Sosyal Güvenlik Programı müfredatında yer alan Sosyal Sorumluluk Projeleri dersi kapsamında, dersin sorumlu öğretim üyesi Doç. Dr. Filiz Yüksel danışmanlığında yürütülen sosyal sorumluluk projesi, sosyal güvenlik bölümünün tanıtımı amacıyla Sosyal Güvenlik Bölümüne Işık Tutan Gençler proje grubunu oluşturan öğrenciler tarafından hayata geçirildi.

DPÜ Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulunda Sosyal Güvenlik Bölümünün avantaj ve dezavantajları anlatıldı.

MYO Konferans Salonu'nda Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Dr. Vural Akar’ın da katılımıyla gerçekleştirilen etkinliğe ilişkin Domaniç Hayme Ana MYO'dan yapılan açıklamada BM Sürdürülebilir Kalkınma Amaçlarından birisi olan Nitelikli Eğitim amacıyla ilişkilendirilen projede görev alan öğrencilerimizin, katılımcılara Sosyal Güvenlik Uzmanı Çağlar Mızrak ile gerçekleştirdikleri röportaj ile ilgili bilgileri aktardığı belirtilerek Mızrak’ın Sosyal Güvenlik Öğrencilerinin iş hayatında ve sosyal yaşamda avantajları ve muhtemel yakalayabilecekleri fırsatları konusundaki görüşlerine yer verildi.

Etkinlik sonunda, Öğr. Gör. Dr. Vural Akar proje ekibine ve katılımcılara teşekkür etti.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 01 Haziran 2022, Çarşamba / 980 defa okundu.