Hisarcık MYO’dan Büyük Zafer İçin Doğa Yürüyüşü

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Hisarcık Meslek Yüksekokulu tarafından Büyük Zaferin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında doğa yürüyüşü etkinliği düzenlendi.

DPÜ Hisarcık Meslek Yüksekokulu tarafından doğa yürüyüşü düzenlendi.

Meslek Yüksekokulumuz tarafından Hisarcık Belediyesinin katkılarıyla Büyük Zaferin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında düzenlenen etkinliğe Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Hisarcık Meslek Yüksekokulu Müdürümüz Öğr. Gör. Burak Kavaslar, Müdür Yardımcıları Öğr. Gör. Tevfik Karaşahin, Öğr. Gör. Yeter Akkaya, Yüksekokul Sekreteri Arif Köylü, akademik, idari personel ve yüze yakın öğrencimiz katıldı.

Halifeler köyünden başlayan yaklaşık 6 kilometrelik bir rotada düzenlenen doğa yürüyüşü Esire Termal Turizm Merkezi'nde sona erdi. Burada Hisarcık Belediyesi tarafından öğrencilerimze ikramlarda bulunuldu. İkaramların arsından öğrenciler müzik eşliğinde gönüllerince eğlendi. Belediye Başkanı Fatih Çalışkan ve MYO Müdürümüz Burak Kavaslar öğrencilerle birlikte halay çekip oyunlarına eşlik etti.

Etkinlik, emeği geçenlere ve katılanlara teşekkür konuşmalarıyla sona erdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Mayıs 2022, Çarşamba / 753 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,