DPÜ KTBMYO Öğrencilerine Ankara’da Eğitim

DPÜ Kütahya Teknik Bilimler MYO Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı öğrencilerimize, Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı tarafından yangında ilerleme teknikleri, itfaiye araç simülasyon, K9 köpekli arama kurtarma ve arama kurtarma ekipmanlarının kullanımı eğitimleri verildi.

DPÜ KTBMYO öğrencilerimiz, Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı’nda eğitim aldılar.

Meslek Yüksekokulumuz Sivil Savunma ve İtfaiyecilik Programı öğrencilerine Öğr. Gör. Emre Safa Tengilimoğlu'nun eş gügümünde, Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığında, yangında ilerleme teknikleri eğitimi, itfaiye araç simülasyon eğitimi, K9 köpekli arama kurtarma eğitimi, itfaiye araçları ve arama kurtarma ekipmanlarının kullanımı ile ilgili eğitimler verildi.

Eğitim kapsamında öğrencilerimize, Ankara AFAD 'a deprem simülasyon eğitimi ve deprem enkaz tatbikat alanı gezdirildi.

Eğtiimlerin ardından öğrencilerimize ve Sivil Savunma ve İtfaiyecilik programına verdiği destekten dolayı, Bölüm Başkanımız Öğr. Gör. Ali Telli, Ankara Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Salih Kurumlu'ya teşekkür belgesi sundu.

Eğtimin ardından öğrencilerimiz, Mustafa Kemal Atatürk ve İsmet İnönü'nün ebedi istirahatgâhı olan Anıtkabir'i ziyaret ettiler.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 25 Mayıs 2022, Çarşamba / 714 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu, @osmaniye,

Bu Kategorideki Diğer Haberler