Simav MYO’da Sosyal Medya Farkındalığı Semineri

DPÜ Simav Meslek Yüksekokulu tarafından Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü ve Simav İlçe Emniyet Müdürlüğü iş birliğiyle Sosyal Medya Farkındalığı, Bilişim Suçları, Terör ve Uyuşturucu ile Mücadele Semineri düzenlendi.

DPÜ Simav MYO'da Sosyal Medya Farkındalığı, Bilişim Suçları, Terör ve Uyuşturucu ile Mücadele Semineri düzenlendi.

 

MYO Konferans Salonu'nda Kütahya İl Emniyet Müdürlüğü ve Simav İlçe Emniyet Müdürlüğü iş birliğiyle gerçekleştirilen seminere konuşmacılar Simav İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Göncü, Kütahya İl Emniyet Müdürlüğünde görevli Fırat Çetinkaya, Burak Akdoğan, Selhattin Eyüp Arslan, Simav Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcısı Öğr. Gör. Mehmet Kaygusuz, akademik, idari personellerimiz ve öğrencilerimiz katıldı.

Açılış konuşmasını yapan Öğr. Gör. Ozan katılımcılara teşekkür etti. Seminerde ilk sözü alan Fırat Çetinkaya 'Uyuşturucuyla Mücadele' başlıklı bir sunum yaparak öğrencileri bilgilendirdi. Çetinkaya’nın ardından 'Sosyal Medya Farkındalığı ve Bilişim Suçları' başlıklı bir sunum yapan Burak Akdoğan ve 'Terör' başlıklı sunum yapan Selhattin Eyüp Arslan da öğrencilerimizi bilgilendirdiler.

Seminer, sunumların ardından katılımcıların sorularının cevaplanması ve Simav MYO Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Mehmet Kaygusuz’un konuşmacılara teşekkür belgelerini sunmasıyla sona erdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 18 Mayıs 2022, Çarşamba / 658 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler