DPÜ KUBFA Paydaşlarıyla Buluştu

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kütahya Uygulamalı Bilimler Fakültesi (DPÜ KUBFA), Kariyer ve Mezun Merkezimizin iş birliğiyle fakültemizin eğitim verdiği bölümlerin paydaşlarıyla bir araya geldi.

DPÜ KUBFA, dış paydaşlarıyla bir araya geldi.

Bedesten’de Kütahya Uygulamalı Bilimler Fakültemiz ile Kariyer ve Mezun Merkezi Koordinatörlüğümüzün (DPÜ KAMER) ortaklığıyla düzenlenen etkinliğe Rektörümüz Prof.  Dr. Kâzım Uysal, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası (KUTSO) Başkan Vekili Selman Hatipoğlu, DPÜ KUBFA Dekanımız Prof. Dr. Aydın Kayabaşı, fakültemizin akademisyenleri, Kariyer ve Mezun Merkezi Koordinatörümüz Öğr. Gör. H. Feyyaz Ebeoğlugil, sektör temsilcileri olarak mali müşavirler, sigorta acenteleri ve banka müdürleri katıldı.

Toplantıda Fakültemizin dış paydaşları olan KUTSO, bankalar, sigorta acenteleri ve mali müşavirlerin bir araya geldiği toplantıda eğitim öğretimin kalitesinin artırılması yönündeki çalışmaların gerçekleştirilmesi ve desteklenmesinde dış paydaşların görüşleri alınarak DPÜ’de eğitim-öğretim süreçlerimizin iyileştirilmesi konuşuldu. 

Staj ve istihdam konusunda iş birliklerinin kurulması ve artırılması konularının yanı sıra farklı iş birliklerinin de konuşulduğu kahvaltılı toplantı, hatıra fotoğrafı çektirilmesi ile sona erdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 10 Mayıs 2022, Salı / 1433 defa okundu.

Bu Kategorideki Diğer Haberler