Kütahya Belediyesinden Dr. Öğr. Üyesi Gençer’e Sertifika

Kütahya Alternatif Turizm Vizyon Belgesi ve Ziyaretçi Yönetimi Eylem Planı Hazırlanması Projesi Sertifika Törenine Üniversitemiz adına Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Kansu Gençer katıldı.

DPÜ Tavşanlı Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Kansu Gençer, Kütahya Alternatif Turizm Vizyon Belgesi ve Ziyaretçi Yönetimi Eylem Planı Hazırlanması Projesi Sertifika Törenine katıldı.

Kütahya Valiliği, Kütahya Dumlupınar Üniversitesi, Türkiye Seyahat Acentaları Birliği (TÜRSAB), Ticaret ve Sanayi Odası, İl Kültür Turizm Müdürlüğü, Çiniciler Odası, KÜTAV, KÜSAD, GÜSED, KENT Konseyi temsilcileri ve Kütahya Belediyesi personellerinin katılımıyla gerçekleşen projede emeği geçenlere teşekkür eden Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Âlim Işık projenin ciddi bir ekip çalışması ile yürütüldüğünü söyledi. 

Başkan Işık, “Şehrimizin turizm potansiyelini değerlendirdiğimiz zaman inanıyorum ki, ülkemizin yıldız kentlerinden birisi olacağız. Bu kapsamda Sayın Valimiz başta olmak üzere tüm kamu kurum ve kuruluşlarımıza, tüm derneklerimize ve şehrimize hizmet eden herkese şükran borçluyuz” ifadelerini kullandı.

Üniversitemiz adına Fakültemizden projede yer alan Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Kansu Gençer Kütahya Dumlupınar Üniversitesi olarak Kütahya'da turizmin gelişmesine katkı sunmaktan memnuniyet duyduklarını ifade ederek Projenin Kütahyamıza hayırlı olması temennilerinde bulundu.

Tören sertifikaların sahiplerine sunulması ile sona erdi. 

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 22 Nisan 2022, Cuma / 1081 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler