Altıntaş MYO’da Nevruz Bayramı ve Orman Haftası Etkinliği

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Altıntaş Meslek Yüksekokulunda, 21 Mart Nevruz Bayramı ve Orman Haftası etkinlikleri gerçekleştirdi.

DPÜ Altıntaş Meslek Yüksekokulu, 21 Mart Nevruz Bayramı ve Orman Haftası etkinlikleri düzenledi.

Etkinliklere Altıntaş Kaymakamı Mehmet Can İrdelp, Altıntaş Belediye Başkanı Arif Teke, Altıntaş Meslek Yüksekokulu Müdürü Ahmet Sinan Kılıçoğulları, kurum amirleri, Zafer İlkokulu öğrenci ve öğretmenleri ile Sancaktar İmam-Hatip Ortaokulu öğrenci ve öğretmenleri katıldı.

Altıntaş Meslek Yüksekokunda düzenlenen törende Altıntaş Orman İşletmeleri tarafından getirilen fidanlar okulumuzun bahçesine dikildi. Ardından Nevruz Ateşi yakılarak Nevruz etkinliği düzenlendi. Demir dövme, ateşten atlama gibi aktivitelerin yapıldığı törende öğrenciler Türk dünyasına ait yerel kıyafetler ile etkinliğe katıldılar.

Etkinlikte her fidana Yunus Emre’nin sözleri asıldı. Ayrıca fidan dikimine katılan kurum müdürleri ve öğrenciler de isimlerini fidanlara astılar. Farklı fidan türlerinin okul bahçesinde farklı bir iklim oluşturacağını ifade eden Altıntaş Meslek Yüksekokulu Müdürü Öğr. Gör. Ahmet Sinan Kılıçoğulları etkinliğe ilişkin "İlçe kaymakamımız başta olmak üzere tüm kurum amirleri programımıza teşrif ettiler. Onlara şahsım ve kurumum olarak teşekkür ederim" ifadelerini kullandı.

Etkinlikler fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 24 Mart 2022, Perşembe / 638 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler