Kütahya Tasarım Teknokent’te Genel Kurul Toplantısı

Kütahya Tasarım Teknokent Yönetici A.Ş. 2021 Yılı Olağan Genel Kurul toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı olan Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal başkanlığında yapıldı.

Kütahya Tasarım Teknokent Yönetici A.Ş. 2021 Yılı Olağan Genel Kurul toplantısını gerçekleştirdi.

Kütahya Tasarım Teknokent binasında Yönetim Kurulu Başkanı olan Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal başkanlığında toplanan genel kurula Kütahya Belediye Başkanı Prof. Dr. Âlim Işık, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Hasan Göçmez, Kütahya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Murat Koyak, Kütahya Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Vekili Hasan Öncel, Kütahya 1. Organize Sanayi Bölge Müdürü Veli Yılmaz, Kütahya 30 Ağustos Organize Sanayi Bölge Müdürü Mustafa Yenipazar, Gediz Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yılmaz Özen, Simav Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Şeref Kazcıoğlu, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Özyaşar ve Kütahya Tasarım Teknokent Yönetici A.Ş. Genel Müdürümüz Prof. Dr. Ersan Öz, Sanayi ve Ticaret Bakanlığını temsilen Kütahya Ticaret İl Müdürü İsmail Hakkı Uygun ve SMMM Mert Erol katıldı.

Toplantıda, Açılış ve Toplantı başkanlığının oluşturulması, 2021 yılı yıllık faaliyet raporlarının okunması ve müzakeresi, 2021 yılı bilanço ve gelir tablosunun okunması müzakere ve tasdiki, Yönetim kurulunun ibrası, Yönetim kurulunun seçimi ve temsil yetkisi maddeleri görüşüldü.

Genel kurul toplantısı dilek ve temennilerin ardından kapatıldı.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 16 Mart 2022, Çarşamba / 1118 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler