Tavşanlı MYO’da Torna ile Şekillenen Hayatlar Söyleşisi

DPÜ Tavşanlı Meslek Yüksekokulu TEZMAKSAN Kurumsal Müşteri İlişkileri ve Operasyonel Kiralama Direktörü Yalçın Paslı’nın konuşmacı olduğu Torna ile Şekillenen Hayatlar başlıklı söyleşiye ev sahipliği yaptı.

DPÜ Tavşanlı MYO'da Torna ile Şekillenen Hayatlar Söyleşisi düzenlendi.

MYO Konferans Salonu'nda İletişim Motivasyon ve Kariyer Günleri kapsamında düzenlenen etkinliğe, konuşmacı olan TEZMAKSAN Kurumsal Müşteri İlişkileri ve Operasyonel Kiralama Direktörü Yalçın Paslı'nın yanı sıra MYO Müdürümüz Prof. Dr. İsmet Çelik, Hisarcık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi ve Kütahya Kooperatifler Birliği (HAYKOOP) Başkanı Yusuf Çalışkan, Tavşanlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Makine Teknolojisi Alanı Öğretmenleri Erhan Kaya ve Yusuf Çizgeç, akademik ve idari personellerimiz ile öğrencilerimiz katıldı.

Prof. Dr. İsmet Çelik’in açılış konuşmasıyla başlayan seminerde sözü alan Yalçın Paslı, kendi kariyerinden ve imalat sektöründe başarılı olan insanların yaşamlarından örnekler verdi. Mesleklerinde başarılı olanların mücadele ve azimlerinden bahsederek öğrencilerimize tavsiyelerde bulunan Paslı, endüstrinin üniversite mezunlarından beklediği özellikleri de öğrencilerimizle paylaştı.

Paslı konuşmasının son bölümünde geleceğin öne çıkacak meslekleri, endüstriyel robotlar konularında açıklamalarda bulundu. 'Geleceğimizi nasıl şekillendirmeliyiz' ve 'Sanayide sıfırdan zirveye başarı hikâyeleri' başlıklı sunumlar da yapan Paslı, katılımcılara teşekkür ederk konuşmasını tamamladı.

Etkinliğin sonunda Prof. Dr. Çelik, Paslı'ya teşekkür belgesi sunarak katkıları dolayısıyla duyduğu memnuniyeti dile getirdi. HAYKOOP Başkanı Çalışkan ise günün anısına Paslı'ya hediye takdim etti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 16 Mart 2022, Çarşamba / 668 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler