Şaphane MYO’da Eğitimde Motivasyon ve Stres Yönetimi Semineri

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Şaphane Meslek Yüksekokulunda Eğitimde Motivasyon ve Stres Yönetimi Semineri gerçekleştirildi.

Şaphane Meslek Yüksekokulunda Eğitimde Motivasyon ve Stres Yönetimi başlıklı seminer düzenlendi.

MYO Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen seminere konuşmacı Öğr. Gör. Kudret Armağan'ın yanı sıra, akademik ve idari personeli ile öğrencilerimiz katıldı. Final Sınavları öncesinde öğrencilerimize moral ve motivasyon kazandırmak amacıyla düzenlenen etkinlikte, Üniversitemizin akademik personellerinden olan ve Şaphane'de yetişen Öğr. Gör. Armağan, coşkulu sunumu ile öğrencilerimizi hem eğlendirdi hem de bilgilendirdi. Etkinlik sayesinde öğrencilerimiz final sınavları öncesinde hem stres attı hem de bol bol moral depoladı.

Seminer, Armağan'ın öğrencilerimizin sorularını cevaplamasının ardından sona erdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 03 Ocak 2022, Pazartesi / 1683 defa okundu.