DPÜ Tavşanlı MYO’da Sınav Öncesi Moral ve Motivasyon Konseri

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Meslek Yüksekokulu tarafından Tavşanlı Belediye Kültür Sarayı’nda Sınavlar Öncesi Öğrencilerimizden Moral ve Motivasyon Konseri başlıklı etkinlik gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Tavşanlı Meslek Yüksekokulu tarafından moral ve motivasyon konseri düzenlendi.

Etkinlik saygı duruşu, İstiklal Marşımızın okunmasının ardından Tavşanlı MYO Müdürümüz Prof. Dr. İsmet Çelik’in ve öğrenci temsilcimiz Meryem Doğan’ın konuşması ile başladı. Etkinliğin devamında Tavşanlı Kültür Derneğinin düzenlediği Tavşanlı temalı yarışmada Yaşadığım Şehir adlı şiirle birincilik ödülü alan Tavşanlı’nın tanınmış şairlerinden Halil Oral yöresel türküler ve şiirler okudu. Daha sonra Tavşanlı MYO öğrencilerimizden oluşan müzik grubunun söylediği parçalar ile öğrencilere eğlenceli zamanlar yaşattı.

Müdürümüz Prof. Dr. İsmet Çelik gecenin sonunda yaptığı açıklamada "Etkinliğimize katkı sağlayan Kültür Bakanlığı halk şairimiz Halil Oral’a, meslek yüksekokulumuzda sosyal-kültürel faaliyetlerin eş güdümünü sağlayan Müdür Yardımcımız Öğr. Gör. Nur Hoşgör’e, Öğr. Gör. Mustafa Çağrı Demir’e ve müzik grubunda görev alan öğrencilerimiz Salih Bakar, İlyas Bertan Kara, Fatma Nur Kahraman, Umut Hakan Uysal, Ahmet Can Sayla, Berke Onaran, Kubilay Gündüz, Süleyman Uğurlu’ya katkılarından dolayı Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Tavşanlı Meslek Yüksekokulu olarak teşekkür ederiz" dedi.

Etkinlik Tavşanlı MYO öğrencilerinin okul kadrosu ile beraber şarkı söylemesiyle sona erdi

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 30 Aralık 2021, Perşembe / 1119 defa okundu.

Bu Kategorideki Diğer Haberler