Şaphane MYO Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’de

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Şaphane Meslek Yüksekokulu öğrencileri İstanbul gezisi kapsamında Çok Güzel Hareketler 2 programına katıldı.

Şaphane Meslek Yüksekokulu öğrencilerimiz Çok Güzel Hareketler 2 programına katıldı.

Meslek Yüksekokulu yönetimimiz tarafından Şaphane Belediyesinin katkılarıyla gerçekleştirilen gezi programı kapsamında, öğrencilerimiz Şaphane'den İstanbul’a hareket ettiler.

Büyük ilgi gören gezide, İstanbul’un tarihi ve turistlik mekanlarından Eminönü ve Galata Kulesi ziyaret edildi. İstanbul’un eşsiz manzarası karşısında balık ekmek yiyip turşu suyu içen öğrenciler akşam saatlerinde Beşiktaş Kültür Merkezinde Çok Güzel Hareketler 2 oyuncularının sahne aldığı tiyatro gösterisine katıldılar.

Salonda en kalabalık grup olarak kendini gösteren üniversitemiz öğrencileri, sunucu Eser Yenenler ve ekibiyle hoş vakit geçirdiler.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 16 Aralık 2021, Perşembe / 1118 defa okundu.