DPÜ Kütüphanesinde Öğrencilerimize Özel Konser

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kütüphanesi’nde Şair İsa Kahraman tarafından sınav döneminde olan öğrencilerimiz için Türk Halk Müziği konseri verildi.

DPÜ'de sınav dönemindeki öğrencilerimiz için konser düzenlendi.

Şehit Astsubay Ömer Halisdemir Kütüphanesi’nde düzenlenen konsere Şair İsa Kahraman'ın yanı sıra Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Atilla Batur, Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanımız Murat Zengin, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanımız Öğr. Gör. Yusuf Ziya Beydüz, personel ve öğrencilerimiz katıldılar.

Konserden önce kısa bir konuşma yapan Prof. Dr. Kâzım Uysal, "Siz değerli öğrencilerimizin sınav streslerini azaltmak için böyle bir etkinlik planladık. Sayın İsa Kahraman vereceği kısa bir konserle sınav döneminde sizlere moral verecek. Sınav döneminde olan tüm öğrencilerimize başarılar diliyorum" dedi.

Konserinde Ege yöresinin halk müziği eserlerinden üçünü seslendiren İsa Kahraman'a öğrencilerimiz de eşlik etti. Yaklaşık 15 dakika süren konserin ardından Rektörümüz, sınavlarına çalışan öğrencilerimizle kısa bir süre sohbet etti ve sınavlarında başarı dileklerini sundu.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 09 Kasım 2021, Salı / 1386 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler