Prof. Dr. Kazım Uysal Öğrencilerimizi TEKNOFEST’te Yalnız Bırakmadı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kâzım Uysal, İstanbul’da gerçekleştirilen TEKNOFEST’e katılan öğrencilerimizin sergiliklerini ziyaret etti.

Prof. Dr. Kâzım Uysal, TEKNOFEST’e katılan öğrencilerimizle bir araya geldi.

İstanbul Atatürk Havalimanı’nda düzenlenen etkinliği yerinde takip eden Prof. Dr. Kâzım Uysal, yaptıkları çalışmalarla Üniversitemizi festivalde temsil etmeye hak kazanan öğrencilerimizle buluştu. TEKNOFEST’te Üniversitemizi temsil eden YuSi, DPÜ DUSCART, Şahin Roket Takımı ve Karanda İHA’nın sergiliklerini tek tek ziyaret eden Rektörümüze, Kütahya Tasarım Teknokent Müdürü Prof. Dr. Ersan Öz de eşlik etti.

Öğrencilerimizden yaptıkları çalışmalar konusunda bilgi alan Prof. Dr. Uysal, ayrıca kendilerini Türkiye’nin ve dünyanın en büyük festivallerinden birinde DPÜ’yü temsil ettikleri için kutladı.

REKTÖRÜMÜZDEN SELÇUK BAYRAKTAR'A HEDİYE

Rektörümüz Prof. Dr. Kâzım Uysal, TEKNOFEST'i düzenleyen Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı'nın mütevelli heyeti başkanı ve aynı zamanda BAYKAR Savunma Teknik Müdürü Selçuk Bayraktar için hazırlattığı bir illüstrasyonu Bayraktar'a hediye etti.

BAYKAR araçlarının gökyüzünde geçirdiği 300.000. saati kutlamak amacıyla Güzel Sanatlar Fakültemizin öğretim elemanlarından Öğr. Gör. Adem Dönmez'in tasarladığı ve bir hayalden gerçeğe uzanan sürecin resmediği illüstrasyon, Rektörümüzün yoğun programı nedeniyle katılamadığı sade bir törenle Selçuk Bayraktar'a hediye edildi. Törende üniversitemizi Öğr. Gör. Adem Dönmez ve Öğrenci Konseyi Başkanımız Rıdvan Saraçoğlu temsil etti.

Sunulan hediyeyi çok beğendiğini ifade eden Bayraktar, Rektörümüze teşekkür ederek ilk fırsatta üniversitemize konuk olmak istediğini belirtti.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 23 Eylül 2021, Perşembe / 1510 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler