DPÜ Tavşanlı MYO’da Mezuniyet Heyecanı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin Mezuniyet Etkinlikleri kapsamında Tavşanlı Meslek Yüksekokulumuzun öğrencileri için tören düzenlendi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi mezuniyet etkinlikleri Tavşanlı Meslek Yüksekokulumuz için düzenlenen törenle sürdü.

Tavşanlı Yerleşkemizde düzenlenen törene Müdürümüz Prof. Dr. İsmet Çelik, Tavşanlı Belediye Başkan Yardımcısı İsmail Aka, AK Parti Tavşanlı İlçe Başkanı Bilal Kıyak, Tavşanlı Ticaret ve Sanayi Odası temsilcisi Hasan Hüseyin Çakmak, akademik ve idari personellerimiz, öğrencilerimiz ve aileleri katıldı. Saygı duruşunun ardından İstiklâl Marşımızın okunmasıyla başlayan törende bir konuşma yapan MYO Müdürümüzün Prof. Dr. İsmet Çelik, şunları söyledi:

Öğrencilerimize bundan sonraki hayatlarında başarılar diliyorum. Gelecekte problem üreten değil çözüm üreten insanlar olmalısınız. Millî birlik ve beraberlik duygularından asla taviz vermemelisiniz. Bugün tören düzenlediğimiz yerleşkenin ve binalarının yapımında önemli destekleri olan tüm eski belediye başkanlarımıza ile şu anki Belediye Başkanımız Mustafa Güler’e, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanımız Davut Efe’ye, Korkmazlar A.Ş. Başkanı Zeynel Korkmaz’a, GLİ İşletmesi Emekli Müdürü Mustafa Kemal Penbe’ye, Yüksekokul Yardımlaşma-Yaşatma Derneği Eski Başkanı Mesut Kaplan’a ve tüm Tavşanlı halkına teşekkür ediyorum.

Tavşanlı Meslek Yüksekokulu öğretim elemanları adına Öğr. Gör. Mustafa Çağrı Demir'in konuşmasının ardından tören, başarılı öğrencilere, başarı belgesi ve hediyelerinin sunulmasıyla sona erdi.

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 16 Temmuz 2021, Cuma / 1487 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler