DPÜ Hisarcık MYO’da Mezuniyet Heyecanı

Kütahya Dumlupınar Üniversitesinin Mezuniyet Etkinlikleri kapsamında Hisarcık Meslek Yüksekokulumuzun öğrencileri için tören düzenlendi.

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi mezuniyet etkinlikleri Hisarcık Meslek Yüksekokulumuz için düzenlenen törenle sürdü.

MYO binamızda düzenlenen törene Hisarcık Kaymakamı Buğra Karadağ, Hisarcık Belediye Başkanı Fatih Çalışkan, Müdürümüz Öğr. Gör. Ahmet Danış, müdür yardımcılarımız Öğr. Gör. Arif Emre Şen ve Öğr. Gör. Burak Kavaslar, akademik ve idari personellerimiz, öğrencilerimiz ve aileleri katıldı. Saygı duruşunun ardından İstiklâl Marşımızın okunmasıyla başlayan törende bir konuşma yapan Müdürümüz Öğr. Gör. Ahmet Danış, şunları söyledi:

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Hisarcık Meslek Yüksekokulu ailesi olarak ülkemizi yüceltecek yetkinliğe sahip gençleri mezun etmenin haklı onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Tüm dünyada yaklaşık 2 yıldır ağır bir pandemi ile mücadele edildi. Süreç bizlere önceden basit gelen şeylerin aslında ne kadar önemli olduğunu gösterdi. Sevdiklerimizle geçen her saniyenin bir ömre bedel olduğunu gördük. Kütahya Dumlupınar Üniversitesi olarak bu süreçte eğitim kalitemizden taviz vermedik. Uzaktan eğitim sistemi ile derslerimizi en verimli bir şekilde yapmaya çalıştık ve yüksek kaliteli bir eğitim seviyesine ulaşmanın gayreti içerisinde olduk. Meslek Yüksekokulumuza yeni bölümler açarak bölgede ön plana çıkan bir eğitim kurumu olmayı arzuluyoruz.

Konuşmasının devamında öğrencilerimizin mesleki yeterliliğe ulaşması için gösterdiği özveriden dolayı akademik ve idari personele teşekkür ederek devam eden Öğr. Gör. Danış, konuşmasını 2020-2021 eğitim öğretim yılında mezun olan öğrencilere hitaben şu ifadelerle bitirdi:

Bugün sizlerin özel günü, ve artık reklamlar bitti, başrolde sizlerin olduğunu bir hayatınız var artık. Bu hayatta yeri gelecek çok üzülecek, yeri gelecek işsiz kalacak, yeri gelecek yalnız olacaksınız. Ama unutmayın ki, bunların hepsi sizi güçlendirecek ve hayata hep daha sıkı tutunmayı öğreneceksiniz. Unutmayın ki, sizler bu ülkenin Mehmetçiği, iş insanı olmanın yanı sıra anne ve baba adayısınız. Yani ülkenin temeli sizler olacaksınız. Sizler saygı ve sevgi dolu, hoşgörülü, vatanına ve milletine sahip çıkan, Atatürk ilke ve inkılaplarını bilen ve koruyan, adaletli, barışçı insanlar olun ki ülkemiz güzel kalsın.

Müdürümüzün ardından Meslek Yüksekokulumuzu birinci sırada bitiren İnsan Kaynakları Programı öğrencimiz Mehmet Ali Atıcı katılımcılara hitaben bir konuşma yaptı. Konuşmaların ardından meslek yüksekokulumuzu ve programlarını ilk üç sırada bitiren öğrencilerimiz sahneye davet edilerek elde ettikleri başarılar Üniversitemiz tarafından ödüllendirildi.

Törenin sonunda mezuniyet belgelerini alan öğrencilerimiz şarkılar ve marşlar eşliğinde keplerini atarak mezuniyetlerini doyasıya kutladılar.

Meslek yüksekokulumuzun programlarını ilk sıralarda bitiren öğrencileri şu şekilde sıralandı:

BANKACILIK VE SİGORTACILIK PROGRAMINI İLK ÜÇ SIRADA BİTİREN ÖĞRENCİLER
Tunahan Memiş
Sümeyye Kaya
Sedef Cabadak

 

CEZA İNFAZ VE GÜVENLİK HİZMETLERİ PROGRAMINI İLK ÜÇ SIRADA BİTİREN ÖĞRENCİLER
Halil Dinçer / Dilara Bozkurt
Hüseyin Dağ
Emine Giden

 

HALKLA İLİŞKİLER VE TANITIM PROGRAMINI İLK ÜÇ SIRADA BİTİREN ÖĞRENCİLER
Yağmur Kılıç
Yeliz Tan
Nazmiye Şeyma Kahraman

 

İNSAN KAYNAKLARI YÖNETİMİ PROGRAMINI İLK ÜÇ SIRADA BİTİREN ÖĞRENCİLER
Mehmet Ali Atıcı
Eda Şen
İncinur Öztürk / Şeyma Aydın

 

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ PROGRAMINI İLK ÜÇ SIRADA BİTİREN ÖĞRENCİLER
Mehmet Emin Küçük
Emine Gül Gürlek
Dilek Buğday

 

LOJİSTİK PROGRAMINI İLK ÜÇ SIRADA BİTİREN ÖĞRENCİLER
Melike Sönmez
Nuriye Güldağ Akıl
Taner Çakaloluk

 

YEREL YÖNETİMLER PROGRAMINI İLK İKİ SIRADA BİTİREN ÖĞRENCİLER
Hacer Nur Pelit
Sedat Say

Haberi Paylaş

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 14 Temmuz 2021, Çarşamba / 1137 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya,

Bu Kategorideki Diğer Haberler