DPÜ’de Toplumsal Katkı Alt Çalışma Grubu Toplantısı Gerçekleştirildi

Kütahya Dumlupınar Üniversitesi Kalite Komisyonu Toplumsal Katkı Alt Çalışma Grubu toplantısı gerçekleştirildi.

DPÜ’de Kalite Komisyonu toplantısı düzenlendi.

Videeo konferans yoluyla gerçekleşen Toplumsal Katkı Alt Çalışma Grubu toplantısına Üniversitemiz Genel Sekreteri Prof. Dr. Atilla Batur, Kalite Koordinatörü Doç. Dr. Özgür Saygın ve Toplumsal Katkı Alt Çalışma Grubu üyeleri olan Uygulamalı Bilimler Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Ahmet Gökçe Akpolat, Eğitim Fakültesi Öğr. Gör. Yusuf Ziya Beydüz, Domaniç Hayme Ana Meslek Yüksekokulu Öğr. Gör. Ahmet Bülent Gül, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme Bölümü Arş. Gör. Dr. Mürsel Güler, Yabancı Diller Yüksek Okulu Öğr. Gör. Mustafa Seçkin Bacak, Kalite Koordinatörlüğü Memur Ebru Yeni ve İstatistikçi Gönül Baş katıldı.

Toplantıda, toplumsal katkı politikasının üniversitemizin tüm birimlerini kapsaması gerektiği vurgulandı. Toplantıda 2020 yılına yönelik Kurum İç Değerlendirme Raporu hazırlama çalışmaları ele alındı.

Toplantı, Genel Sekreter Prof. Dr. Atilla Batur’un yapılan çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade etmesi ile sona erdi.

Basın Yayın Halkla İlişkiler - 10 Mart 2021, Çarşamba / 1585 defa okundu.

Etiketler : dpü, kütahya, dpü hisarcık meslek yüksekokulu,